Showbiz

Σχίζας: Το reunion με τους πρώην συμπαίκτες του και τα καυτά φιλιά με την Παναγιώταρου σε έξοδό τους

Gossip-tv Team

Ό,τι τούς έλειψε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο όλο αυτό το διάστημα, ο Στάθης Σχίζας και οι φίλοι που απέκτησε μέσα από το Survivor φροντίζουν να το ζήσουν αυτό το καλοκαίρι. 

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι είναι εκείνος ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, ο Στάθης Σχίζας δείχνει να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, απολαμβάνοντας τους νέους φίλους που έχει αποκτήσει και φυσικά τον έρωτά του με τη γυναίκα της ζωής του, όπως αποκαλεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του Survivor λοιπόν χθες το βράδυ έκανε το χατίρι στο κορίτσι του και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η πολύ καλή της φίλη Κατερίνα Λιόλιου με την οποία, όπως θα θυμάστε, είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση το J2US.

Μάλιστα, το ζευγάρι έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή του στην έξοδό του ενώ στην παρέα του προστέθηκαν και πολλοί πρώην συμπαίκτες του Στάθη όπως ο Τάλα, ο Μαρτίκας, ο Νίκος Γιάννης αλλά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η παρέα έδειξε να διασκεδάζει με την ψυχή της με το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου ενώ Αλεξάνδρα και Στάθης δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, μην κρύβοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι.
Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved