Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Οι ανακατωσούρες και το κολλητό φόρεμα που δεν… μπορεί να φορέσει!

Gossip-tv Team

Την πιο όμορφη και πιο δημιουργική φάση της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη αφού σε μερικούς μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι!

Η Ιωάννα μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους followers της, αυτές που εκείνη θέλει και όχι αυτές που ο καθένας θέλει να βλέπει. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που πρόσφατα η ίδια ξέσπασε μέσα από story της.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα θέλησε να βγάλει το παράπονό της καθώς όπως εξομολογήθηκε αυτό που της έχει λείψει είναι να φτιαχτεί και να πάει μια βόλτα. Έλα όμως που η γυναικολόγος της δεν της το επιτρέπει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ να φτιαχτώ, να βαφτώ φουλ, να βάλω ψηλό παπούτσι κι ένα… όχι κολλητό φόρεμα και κάπου να πάω. Όχι, ότι θα περάσω καλά γιατί έχω και αναγούλες και ζαλάδες και λιποθυμίες αλλά θέλω πολύ να βγω από το σπίτι. Η γιατρός μου βέβαια, μέχρι τώρα μου έλεγε ότι πρέπει να είμαι μέσα. Χθες το βράδυ πάλι μου είπε πως μπορώ κάπου να πάω αλλά δεν πρέπει να έχει ζέστη, δεν πρέπει να έχει ήλιο, δεν πρέπει ούτε να περπατήσω αλλά ούτε να μπω σε αμάξι και ταρακουνηθώ… Άρα τι μένει να κάνω και πού πρέπει να πάω; Πού με οδηγεί η μοίρα μου;», λέει στο βίντεο της.

Δες το κι εσύ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved