Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: H πρώτη της εμφάνιση στο Instagram μετά από τις φήμες για εγκυμοσύνη!

Gossip-tv Team

Μετά από την είδηση ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει αναβάλλει όλες της τις συναυλίες για το καλοκαίρι για λόγους υγείας, έχει προκύψει μεγάλη ανησυχία για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ίδια. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες performer που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, οι οποίοι την παρακολουθούν διαρκώς και την στηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Λίγες ημέρες πριν, με μια ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι η Ελένη Φουρέρια ακύρωσε τις συναυλίες της για όλο το καλοκαίρι για λόγους υγείας και μάλιστα το φανατικό κοινό της ξεκίνησε να μιλά για ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, που κρατά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια μακριά τους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγραφε:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι»

Το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουλίου, η Ελένη Φουρέιρα αναδημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο και είχε ανεβάσει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο φίλος της, Πέτρος Τσαπαρδόνης. Σε αυτό, η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ένα πράσινο κοντό τοπ και ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε κοτσίδες και φορά μαύρα γυαλιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved