Showbiz

The Bachelor: Η Αθηνά New York κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ποζάρει topless στην Κεφαλονιά!

Gossip-tv Team

Μπορεί η Αθηνά New York, η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του The Bachelor να είχε την πιο σύντομη σχέση με τον Bachelor στην ιστορία του ριάλιτι παιχνιδιού, όμως ο μεγάλος έρωτάς της για την Ελλάδα δεν σβήνει με τίποτα. 

Η Αθηνά που μας είχε παρασύρει με τον πηγαίο και αυθόρμητο χαρακτήρα της και δήλωνε μόνιμα ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά, πλέον έχει κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής της σαν να ήταν η τελευταία.

Πόσο μάλλον τώρα αυτές τις μέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και θέλει να ανακαλύψει όλες τις ομορφιές της. Η ξανθιά Ελληνοαμερικανίδα καλλονή εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει ένα greek summer όπως θα έλεγε και η ίδια με νάζι και μάλιστα πόζαρε στην Κεφαλονιά την οποία επισκέφτηκε μετά την Κύπρο topless, σαν να ήταν η πιο όμορφη και θελκτική γοργόνα του Αιγαίου.

Η Αθηνά New York δεν έχει μείνει μόνο σε ένα μέρος αλλά βρέθηκε και στην όμορφη Ναύπακτο και φυσικά επισκέφτηκε και πανηγύρι της περιοχής, απολαμβάνοντας και τα γνωστά και αγαπημένα σουβλάκια, γεγονός που τη χαροποίησε ιδιαίτερα.

Η ίδια ανέβασε και βίντεο από τις ελληνικές διακοπές της, απαθανατίζοντας μάλιστα και το λουκούλλειο γεύμα που απόλαυσε σε ελληνική ταβέρνα, από το οποίο φυσικά δεν έλειπε η... φέτα!

Δείτε το παραπάνω βίντεο με στιγμιότυπα από τις ελληνικές διακοπές της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved