Showbiz

Αλεξάνδρου: Αφιέρωσε ρομαντικό τραγούδι στην Τούνη και έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες περι χωρισμού

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

Η Ιώαννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της influencer, έβαλαν τέλος στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ένα χρόνο μετά την αρχή της σχέση τους.

Ωστόσο, το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι. Η γνωστή influencer από την ημέρα που αποκάλυψε δημόσια το ευχάριστο γεγονός, μοιράζεται συνεχώς με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα όσα βιώνει κατά την διάρκεια της κύησης της.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Αλέξανδρου δεν είχε αναφέρει τίποτα στα social media και έκανε την έκπληξη σήμερα (30/7) το απόγευμα. Ο παρουσιαστής θέλησε να αφιερώσει ένα τραγούδι στην σύντροφό και μητέρα του παιδιού του, Ιωάννα Τούνη και αυτό δεν ήταν άλλο από το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αφού σε βρήκα δε σ’ αφήνω».

Η Ιωάννα Τούνη το έκανε repost και έγραψε χαρακτηριστικά:«Χαχαχαχα, Το αγόρι μου, ο ερωτιάρης μου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved