Showbiz

Η Τούνη απαθανάτισε τον Αλεξάνδρου να καθαρίζει ημίγυμνος το σπίτι - Επικά σχόλια στο Instagram

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της influencer, έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους ένα χρόνο μετά την αρχή της σχέση του. Όπως έχει αποκαλύψει, η ίδια, η Ιωάννα Τούνη διανύει μία δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς έχει εμετούς και ζαλάδες.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω», είχε πει πρόσφατα η ίδια.

Η ίδια επειδή δεν μπορεί να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, πήρε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο παρουσιαστής προσπαθεί να την βοηθά όσο μπορεί και να την ξεκουράζει.

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της να κάνει… φασίνα. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος απεικονίζεται ημίγυμνος να σκουπίζει και η γνωστή influencer να το απολαμβάνει με την ψυχή της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved