Showbiz

Τούνη: Mετά από καιρό νιώθει και πάλι καλά! Περιμένει να απολαύσει στιγμές καλοκαιριού!Το νέο βίντεο

Gossip-tv Team

Ένα όμορφο καλοκαίρι, παρά τις όποιες δυσκολίες, περνά η Ιωάννα Τούνη αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η όμορφη influencer το προηγούμενο διάστημα, δεν ένιωθε καλά καθώς η εγκυμοσύνη της είναι κάπως δύσκολη με την ίδια να έχει μόνιμα τις γνωστές αδιαθεσίες.

Το απόγευμα του Σαββάτου (6-08) όμως μοιράστηκε με τους followers της ένα νέο βίντεο μέσα από το οποίο μας αποκάλυψε πως παραμένει μεν στο σπίτι αλλά νιώθει καλύτερα και περιμένει με λαχτάρα να απολαύσει λίγες στιγμές καλοκαιριού.

«Άλλη μια μέρα που εμένα δεν με βρήκε στη θάλασσα αλλά τουλάχιστον είμαι στο κλιματιστικό, είμαι πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες, οπότε ελπίζω από εβδομάδα να είμαι αρκετά καλά και να μπορώ να κυκλοφορώ, να κάνω και λίγο καλοκαίρι», λέει η ίδια. Εξάλλου, όπως έχει πει, στις 10 Αυγούστου έχει τα γενέθλιά της και θέλει να τα γιορτάσει με τους φίλους της!

«Αυτό το μήνα έχω γενέθλια, στις 10 Αυγούστου και κάθομαι και σκέφτομαι «Θεούλη μου σε παρακαλώ μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τούρτα τεράστια… Οπότε σας παρακαλώ φτύστε το κι εσείς, να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου…», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved