Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό της μήνυμα για τον Μπισμπίκη: «Τόσο περήφανη για σένα»

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή ήταν στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη όχι μόνο την πρώτη μέρα της παράστασης «Αντιγόνη» όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός αλλά και τη δεύτερη!

Η παράσταση «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις που ανέβηκε στις 5 και τις 6 Αυγούστου στην Επίδαυρο σημείωσε τεράστια επιτυχία με το Αρχαίο Αργολικό θέατρο να είναι κατάμεστο από κόσμο.

Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή ήταν παρούσα και την πρώτη μέρα αλλά και τη δεύτερη της παρουσίασης της συγκεκριμένης παράστασης στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, καμαρώνοντας τον αγαπημένο της με τον οποίο και πόζαρε στην αγκαλιά του χαμογελαστή και ευτυχισμένη.

Το πρώτο βράδυ επίσης, η Δέσποινα Βανδή ήρθε τετ α τετ με τους γονείς του αγαπημένου της χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν.

Πάντως, η όμορφη τραγουδίστρια ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της και τη δεύτερη μέρα ανεβάσματος της παράστασης και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και βίντεο δείχνοντας στους followers της την αποθέωση που γνώρισε ο θίασος στο τέλος του έργου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved