Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Η έκπληξη του Γιώργου Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά της και το φιλί στο στόμα

Gossip-tv Team

Γενέθλια και επέτειο γάμου γιορτάζει σήμερα (7-08) η Δανάη Μιχαλάκη.

Το βράδυ του Σαββάτου (6-08) αμέσως μετά την παράσταση Αντιγόνη στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, οπού πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της και παρέα φίλων, απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά με τον Γιώργο Παπαγεωργίου με κάνει έκπληξη στη Δανάη με μια τούρτα έκπληξη.

Οι φίλοι της τραγούδησαν το Happy Birthday, έσβησε το κεράκι στην τούρτα που κρατούσε ο σύζυγός της και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο βράδυ την παράσταση παρακολούθησε και η πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί.

«Πιστεύω στο “για πάντα” και όταν τη γνώρισα αυτό που με έκανε να πιστέψω στο δικό μας “για πάντα” ήταν η καλοσύνη που είδα μέσα της. Πέραν του ότι είναι όμορφη, ένα κορίτσι με τρόπους, που ταίριαξαν τα γούστα μας και, κυρίως, το χιούμορ μας, διέκρινα σε εκείνη μια αθωότητα και μια καλοσύνη που με έκαναν να την ερωτευτώ και σταδιακά να την αγαπήσω.

Για μένα ιδανική γυναίκα είναι αυτή που αντέχει να είναι ο εαυτός της. Και η Δανάη είναι αυτή η γυναίκα. Και να σου πω κάτι; Παρότι της ήρθε μια έντονη και απότομη επιτυχία δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Είναι το ίδιο κορίτσι που γνώρισα, με το ίδιο χιούμορ, και αυτό σπανίζει», έχει πει ο ηθοποιός για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved