Showbiz

Αθηνά Κοντοπάνου: Υποδέχτηκε τον Tommy Hilfiger στο μαγαζί του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού

Gossip-tv Team

O διάσημος σχεδιαστής, Tommy Hilfiger και η σύζυγός του βρέθηκαν στη Μύκονο συνδυάζοντας εργασία και διακοπές.

H μπουτίκ Alchemist είναι ο απόλυτος fashion προορισμός του φετινού καλοκαιριού στην Μύκονο αφού υποδέχθηκε το pop up shop Dee Ocleppo. Στον πολυτελή χώρο του καταστήματος -μεταξύ των πολλών άλλων επωνύμων brand- θα φιλοξενούνται μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν και οι δημιουργίες της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Dee Ocleppo, συζύγου του διάσημου fashion designer Tommy Hilfiger, η οποία έχει δώσει το όνομά της στα ρούχα της.

Η συλλογή Dee Ocleppo περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τσάντες, παπούτσια, t-shirts από κασμίρι και beachwear. Με αφορμή το opening του νέου pop up store δόθηκε ένα λαμπερό cocktail party στο Alchemist.

Η χήρα του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού, Αθήνα Κοντοπάνου, η οποία πλέον συνεχίζει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της, υποδέχθηκε την Dee Ocleppo, τον Tommy Hilfiger και άλλους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μαρτάκης.

Ευδιάθετος και ντυμένος στα λευκά ο 71χρονος Tommy απόλαυσε την βραδιά.

Σύμφωνα με το Mykonoslivetv είναι ενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Μυκόνου και την καλή ενέργεια που εκπέμπει το νησί.

Όσο για την διαμονή του, διαμένει μαζί με την σύζυγό του σε πολυτελέστατη σουίτα του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό.

Δείτε το βίντεο παραπάνω από το Mykonoslivetv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved