Showbiz

Συνατσάκη: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την πιο... έξαλλη στιγμή των διακοπών της με τον 'Ιαν Στρατή!

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και σε λίγους μήνες θα έρθει στο κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι αυτό αποδεικνύεται μέσα από κάθε κοινό τους στιγμιότυπο, που δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, φέτος το καλοκαίρι, πραγματοποίησαν διάφορες εξορμήσεις και η αλήθεια είναι ότι το είχαν ανάγκη να χαλαρώσουν και να περάσουν λίγο εποικοδομητικό χρόνο οι δυο τους, λίγο πριν έρθει στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και τα... ξενύχτια θα είναι μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Η διάσημη επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είναι γνωστή για το ιδιαίτερο και καυστικό χίουμορ της και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε λατρέψει ιδιαίτερα για τα βίντεο που ανεβάζει, είτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είτε και στο κανάλι της στο Youtube.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Αυτήν την φορα, η ίδια δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Ίαν Στρατή από τις διακοπές τους, περιγράφοντας ότι το πιο extreme πράγμα που έκανε ήταν να ανέβει μια μεγάλη ανηφόρα από την κουζίνα του ξενοδοχείου, μέχρι και το δωμάτιό τους. Στο βίντεο φαίνεται ο Ίαν Στρατής, που την σπρώχνει από την πλάτη, ενώ εκείνη γελάει νευρικά. Φυσικά δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και μια επική λεζάντα:

"Ξεκάθαρα το πιο έξαλλο πράγμα που έκανα στις διακοπές ήταν που ανέβαινα στη λαλάκα την ανηφόρα για το δωμάτιο μετά το πρωινό. Extreme sports forever! • τι α κανς; Θα σπρώξεις. O Έτσι handling οικογενειακά βάρη like a pro 😏"

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved