Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Πρωινή γυμναστική στην πισίνα με μικροσκοπικό μπικίνι μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη!

Gossip-tv Team

Τι και αν κυκλοφορούν οι φήμες που την θέλουν να έιναι έγκυος, η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει όλο και περισσότερο το απίθανο κορμί της, αλλά και τους τρόπους που επιλέγει να γυμνάζεται. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες και performer, που το μουσικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα και έχει αποκτήσει άπειρους φανατικούς θαυμαστές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι υπέροχη και δεν διστάζει να μας το αποδεικνύει με κάθε νέο της ποστ, που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μετά από την ακύρωση των φετινών καλοκαιρινών εμφανίσεών της λόγω προβλήματος υγείας, οι φήμες περί εγκυμοσύνης συνεχίζουν να υπάρχουν,χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε από την πλευρά της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια πολύ συχνά μας δείχνει το καλογυμνασμένο κορμί της με μαγιό ή με τα outfit που έχει επιλέξει να φορέσει και το σώμα της φαίνεται να είναι υπέροχο!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, με ένα βίντεο που δημοσίευσε, έφερε και πάλι το καλοκαίρι στο Instagram, μιας και την είδαμε να κάνει γυμναστική στην πισίνα του σπιτιού της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ ήταν πανέμορφη!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved