Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Χορεύει ξέφρενα με φίλους στην Πάρο και... στέλνει μήνυμα στην Φουρέιρα!

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις διακοπές της χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Πάρο και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τους φίλους της.

Η τραγουδίστρια χθες το βράδυ, 21 Αυγούστου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει ξέφρενα με τους φίλους της και…. γίνεται χαμός!

Μπορεί ο αγαπημένος της να ταξίδεψε με την παράσταση «Αντιγόνη» στην οποία πρωταγωνιστεί στην Πιερία καθώς αυτή ανέβηκε στο Αρχαίο Θέατρο Διόν στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ολύμπου, όμως εκείνη χαλαρώνει στην Πάρο με τους φίλους της και… περνά τέλεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο!

Η Δέσποινα λικνίζεται ακούγοντας την επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα «καραμέλα» και της… στέλνει μήνυμα!

Οι στίχοι του τραγουδιού που ακούγονται είναι: «Βάλε ψυχή και φώναξε… μπροστά σε όλους φίλα με, η αγάπη θέλει τρέλα, θέλω να είμαι η πιο γλυκιά σου καραμέλα… Τίποτα δεν σκέφτομαι μπροστά σε όλους φίλα με, η αγάπη θέλει τρέλα με ένα φιλί σου λιώνω εγώ σαν καραμέλα…» και η Δέσποινα χορεύει ξέφρενα, ενώ στέλνει μήνυμα στην Ελένη Φουρέια λέγοντας: «Κοίτα Ελένη τι γίνεται εδώ; Χαμός»!

Αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό για την Δέσποινα, αφού είναι το πρώτο καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Βασίλη και δες στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στην Πάρο, αν δεν τις είδες!

Δείτε παραπάνω την Δέσποινα να χαίρεται το πάρτι που διοργάνωσαν οι φίλοι της στην Πάρο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved