Showbiz

Snik: Επισκέφτηκε το Λούβρο και ανέβασε βίντεο όπου καπνίζει μέσα στο μουσείο!

Gossip-tv Team

Το λες και... προκλητικό το γεγονός ότι ο Snik ο οποίος περιηγούταν μαζί με τη σύντροφό του και στενούς συνεργάτες του στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, κάπνιζε. 

Ως γνωστόν, απαγορεύεται παγκοσμίως να καπνίζει ο οποιοσδήποτε σε μουσειακό χώρο, κυρίως για να προστατευθούν τα εκθέματα που υπάρχουν μέσα σε αυτόν.

Ο Snik, όμως, ένας Θεός ξέρει πώς, κατάφερε όχι μόνο να ανάψει τσιγάρο αλλά και να καπνίσει. Μάλιστα ανέβασε το στιγμιότυπο σε βίντεο στο οποίο ο ίδιος απεικονίζεται να φοράει full face μάσκα και μαύρα γυαλιά.

Ο γνωστός τράπερ βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τη σύντροφό του Γιώτα Ιωαννίδου και φίλους του με τους οποίους λίγο πριν την είσοδό τους στο μουσείο είπαν να απολαύσουν ένα σνακ με ένα δροσιστικό απεριτίφ πριν θαυμάσουν κορυφαία έργα μερικών από τους διασημότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Πάντως, παρά το... ατόπημα του Snik, κανένας άντρας της ασφάλειας του διάσημου μουσείου δεν τον πήρε είδηση και έτσι ο ίδιος και η παρέα του αποχώρησαν από το Λούβρο και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved