Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Χρήστο Μάστορα (Video)

Gossip-tv Team

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ζάκυνθο και φυσικά το γενέθλιο τραγούδι της το είπε… ο Χρήστος Μάστορας, που φήμες τους θέλουν να είναι μαζί!

Στην Ζάκυνθο βρίσκεται το μοντέλο και instagrammer και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Εκεί είναι και το συγκρότημα Μέλιsses και ο… Χρήστος Μάστορας!

Η καλλονή λοιπόν γιόρτασε τα γενέθλιά της στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλιsses στην Ζάκυνθο και ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε το γενέθλιο τραγούδι και εκείνη έσβησε το κεράκι της εντυπωσιακής τούρτας… Τυχαίο;

Πάντως, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η εντυπωσιακή καλλονή μόλις είχαν βγει από προηγούμενες σχέσεις όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι τους.

Πάντως, ο τραγουδιστής αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος» στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο όταν βρέθηκε με το συγκρότημα Melisses στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Kαι πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved