Showbiz

Σπυροπούλου: To μοναδικό βίντεο της εγκυμονούσας από το σαλόνι του σπιτιού της - Εσύ το είδες;

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της, λίγους μήνες πριν υποδεχθεί το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα το ευχάριστο γεγονός, όμως η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι πια εμφανέστατη. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει και η ίδια έχει δεχθεί και τις πρώτες ευχές στο instagram της.

Μάλιστα, όταν ένας follower της έγραψε: «Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», εκείνη απάντησε: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.. Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους.».

Πάντως, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της secret, λίγο πριν τον ερχομό του μωρού, το ζευγάρι αναμένεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της θα παντρευτούν λίγο πριν φύγει το 2022. Ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς κάμερες και δημοσιότητα. Το «παρών» θα δώσουν μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μπει στον πέμπτο μήνα και αυτή την περίοδο απολαμβάνει μοναδικές στιγμές.

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved