Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω έναν εφιάλτη»-Εγκατέλειψε το σπίτι της μετά την έκρηξη

Gossip-tv Team

Μεγάλες υλικές ζημιές υπέστη το σπίτι της Μάγδας Τσαγγάνη μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στην οδό Αχαρνών σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου.

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στην κάμερα του Ant1 τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ενώ ακόμη είναι σοκαρισμένη.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ζω έναν εφιάλτη, δεν ξέρω αν αντέξω, πιστεύω θα αντέξω», είπε με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε:

«Κοιτάμε και λέμε… έγινε έκρηξη. Βγήκαμε αμέσως το μπαλκόνι και λέμε, πω πω αυτοί από κάτω με τις φιάλες και ακούγαμε κι άλλα μπαμ – μπαμ, γινόταν χαμός από εκρήξεις. Πήγαμε επάνω που έχει ακάλυπτο, ανεβήκαμε την σκάλα και βγήκαμε στην ταράτσα και πηδήξαμε στην διπλανή πολυκατοικία», ανέφερε η Μάγδα Τσαγγάνη περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε.

«Μένω σε σπίτι φίλων μου, αν δεν επιστρέψω, θα πάω να μείνω στην Αίγινα μέχρι να δω τι μπορεί να φτιαχτεί και αν μπορεί να φτιαχτεί, αλλιώς θα νοικιάσω μια γκαρσονιέρα να μείνω. Από το 1960 μένω εδώ», είπε εμφανώς αναστατωμένη μιλώντας στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Ant1

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved