Showbiz

Μαυρικίου - Ζήση: «Γράψαμε ονόματα στο νυφικό παπούτσι και σβήστηκε το δικό σου Κατερίνα»

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες και τώρα βρίσκονται σε ταξίδι του μέλιτος σε εξωτικό προορισμό. 

Όπως αποκάλυψε ο γαμπρός στην εκπομπή Super Kατερίνα, σε ζωντανή σύνδεση από τον Μαυρίκιο, ήταν όνειρο ζωής για τον ίδιο να βρεθεί στον εξωτικό προορισμό και όταν το είπε στην Ιλάειρα εκείνη ενθουσιάστηκε με την ιδέα.

Έτσι αποφάσισαν να πάνε εκεί ταξίδι του μέλιτος. Οι νεόνυμφοι αποκάλυψαν ότι μετά τον γάμο δεν σηκώθηκαν από το κρεβάτι για 48 ώρες καθώς η κούραση ήταν πολύ μεγάλη, όμως τόνισαν πως πλέον απολαμβάνουν πολύ όμορφες και ερωτικές στιγμές στον Μαυρίκιο που λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή.

Με φόντο εξωτικό και μόνιμα χαμογελαστοί, οι δύο ερωτευμένοι αποκάλυψαν τα παραλειπόμενα από τον λαμπερό γάμο τους στην Κύπρο ενώ αποκάλυψαν και στην Κατερίνα Καινούργιου ότι έγραψαν το όνομά της στα παπούτσια της νύφης που η παράδοση θέλει, όταν σβηστεί, να είναι εκείνη η επόμενη που θα ντυθεί νυφούλα.

Στο άκουσμα και μόνο, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε γέλια, με τους υπόλοιπους να εύχονται στην παρουσιάστρια να πάνε όλα καλά στο μέλλον στα προσωπικά της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκάλυψαν οι νεόνυμφοι στην Κατερίνα Καινούργιου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved