Showbiz

Σόμμερ – Παπαδάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν! Η αντίδραση της Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, όχι μόνο δικό μας αλλά και της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δεν υπάρχει τηλεοπτική σεζόν που να μην έχει καλεσμένο τον ηθοποιό και τα δυο τελευταία χρόνια παρέα με τη σύζυγό του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (7-09) η παρουσιάστρια τους υποδέχτηκε με αγκαλιές και φιλιά.

Το ζευγάρι πλέει πελάγη ευτυχίας καθώς μέσα στους επόμενους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί της οικογένειας, που όπως αποκάλυψαν είναι κοριτσάκι.

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα», δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, με τον Κώστα Σόμμερ να τονίζει πως η περίοδος της καραντίνας τους έφερε πιο κοντά. «Με το που γνωριστήκαμε μετά από λίγο κλειστήκαμε σε ένα σπίτι. Ότι περνάει ένα ζευγάρι σε τρία χρόνια, εμείς τα περάσαμε σε έξι μήνες», τόνισε.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη αποκάλυψε πως περιμένουν κοριτσάκι.

«Και το πρώτο παιδί θέλαμε να είναι κοριτσάκι. Όταν μας το ανακοίνωσε ο γυναικολόγος μας, με κοιτάει στα μάτια και λέει… αγόρι. Η Βαλεντίνη έκανε μία εβδομάδα για να το ξεπεράσει», είπε ο Κώστας Σόμμερ και έκανε αναπαράσταση την αντίδραση που είχε τότε.

«Ήθελα κορίτσι, τα φρου φρου, τα κοτσιδάκια… Και το δεύτερο να ερχόταν αγόρι δεν με ένοιαζε», συμπλήρωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη και δες στο βίντεο την αντίδραση της Ελένης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved