Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: «Δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου»

Gossip-tv Team

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και θα παρουσιάσει το Love Island.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προηγούμενη σχέση της, η οποία ήταν αυτή με τον Snik. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά την ρώτησε:«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την σειρά της απάντησε:«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά».

Και πρόσθεσε: «Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved