Showbiz

Ντέμης Νικολαΐδης: Έχει γενέθλια και η συντροφός του, Φανή του ετοίμασε μία τούρτα υπερπαραγωγή

Gossip-tv Team

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Φανής Σπυριδάκη και πλέον δεν μπορεί να το κρύψει.

Μετά τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον Ντέμη Νικολαΐδη με μία ξανθιά παρουσία σε ταβέρνα στο Πέραμα. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Happy Day, ο Ντέμης ήταν διαχυτικός και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα δεν δίστασε να ανταλλάξει καυτά φιλιά με την αγαπημένη του.

Η πρώτη γνωριμία μεταξύ τους έγινε στο μπαρ που είναι συνιδιοκτήτρια στην οδό Κολοκοτρώνη, σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς της Αθήνας. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συχνάζει στα μαγαζιά της Φανής Σπυριδάκη και δεν ήταν λίγες οι φορές που έχει εκτελέσει και χρέη dj.

Οι δυο τους, όμως προσπαθούν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό, δεν κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Σε ειδικές περιπτώσεις όμως κάνουν την εξαίρεση και δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και η ημέρα γενεθλίων του Ντέμη. Όπως θα δείτε στο βίντεο που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, ο Ντέμης Νικολαΐδης χαμογελά όταν δέχεται την τούρτα γενεθλίων από τη σύντροφό του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved