Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Το συγκινητικό βίντεο από την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους στη Μύκονο!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης  και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν πριν από λίγες ημέρες τις δίδυμες κόρες τους στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στη Μύκονο, δίνοντάς τους τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα. 

Οι δυο υπέροχοι γονείς φαινόντουσαν τόσο πολύ ευτυχισμένοι έχοντας στην αγκαλιά τους τα κοριτσάκια τους και η αλήθεια είναι ότι υπήρξε και πάρα πολύ έντονο το αίσθημα της συγκίνησης, μιας και η απόκτηση οικογένειας ήταν ένα από τα πιο μεγάλα όνειρά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν μια πανέμορφη μανούλα, η οποία και είχε επιλέξει ένα απίθανο φόρεμα, ειδικά για εκείνη την ημέρα, το οποίο και ήταν σε ροζ ανοιχτόχρωμους τόνους, ενώ είχε πάνω μερικά λουλούδια και μια μεγάλη διαφάνεια στο τελείωμα με ροζ πούπουλα. Πριν από λίγη ώρα, η περήφανη μανούλα δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο από εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένειά της, με την Φιλίππα και την Αριάνα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ η ίδια δεν σταμάτησε να τις κρατάει στην αγκαλιά της. Παράλληλα, είδαμε και μερικά πλάνα από τους καλεσμένους και το μεγάλο γλέντι της βάφτισης, που το κέφι ήταν στα ύψη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Μια από τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής μας! Βαφτίσαμε τα κοριτσάκια μας! Πάντα άξιοι οι νονοί μας που τους έβαλαν λάδι και πραγματικά ελπίζω να πάρουν από τη χάρη τους γιατί είναι όλοι πολύ ξεχωριστοί και χαρισματικοί! Σας αγαπάμε πολύ 🤍"

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved