Showbiz

Αλίκη Κατσαβού για Καραγιάννη: «Έχω βάρος στη συνείδησή μου που δεν την έβλεπα τελευταία συχνά»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Η Αλίκη Κατσαβού δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο για τη Μάρθα Καραγιάννη

Με τον σύζυγό της Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δυόμιση χρόνια υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και ένα από τα πιο λαμπερά κινηματογραφικά ζευγάρια της χρυσής εποχής του σινεμά στη χώρα μας.

Την είχε γνωρίσει και την είχε αγαπήσει για την απλότητά της και τον μοναδικό χαρακτήρα της.

Όπως τόνισε φανερά συγκινημένη η Αλίκη Κατσαβού στο Α' Νεκροταφείο μιλώντας στους δημοσιογράφους «Ένα μέλος της οικογένειάς μου χάθηκε».

Η Αλίκη Κατσαβού ήταν και κουμπάρα με τη Μάρθα Καραγιάννη καθώς είχε βαφτίσει τον μικρό Φοίβο και μάλιστα αποκάλυψε ότι παρόλο που η ίδια δεν ήθελε να πάρει μαζί της τον Φοίβο στην κηδεία, ο ίδιος επέμενε καθώς όταν ρωτήθηκε αν θέλει να παραστεί τής είπε ότι ήθελε να αφήσει λουλούδια στη νονά του.

Η Αλίκη Κατσαβού, τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά μιλώντας για τη Μάρθα Καραγιάννη, με σπασμένη φωνή αναφέρθηκε με τα πιο γλυκά λόγια για εκείνη: «Έζησα μαζί της ατέλειωτες στιγμές γέλιου και χαράς, θα θυμάμαι πάντα το αστείρευτο χιούμορ της, κόβανε και ράβανε με τον Κώστα. Μιλάμε για μία προσωπικότητα σημαντική. Ήταν φίλη και οικογένεια δική μου. Μιλάμε για μία προσωπικότητα καλλιτεχνική που χάνει η Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκάλυψε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved