Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση για την Ιωάννα Σαρρή - «Είμαι ερωτευμένος»

Gossip-tv Team

Τρελά ερωτευμένος είναι ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή και δεν δίστασε να το παραδεχτεί και on camera. 

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και όπως όλα δείχνουν ο ένας έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του άλλου.

Ο τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για την Ιωάννα και δεν δίστασε μάλιστα να της κάνει έμμεσα ερωτική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμπάνης μέσα από την κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη είπε αρχικά:«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου, Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου» ενώ για τις συζητήσεις που έχει με τον πατέρα του δήλωσε:«Ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου».

Για τη σχέση του με το μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή ανέφερε:«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους. Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved