Showbiz

«Απασφάλισε» ο Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια»

Gossip-tv Team

Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την δική του πλευρά θέλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην οποία εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο μάτι του... κυκλώνα μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του για αναζήτηση ηθοποιών άνευ αμοιβής.

«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανένα. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Όπως επεσήμανε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο ίδιος δουλεύει πάνω σε ένα προτζεκτ που δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα. Όπως μάλιστα εξήγησε συνήθως αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται για να χρηματοδοτηθεί ένα πρότζεκτ στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος πρόσθεσε: «Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός πρότζεκτ απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του πρότζεκτ. Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου πρότζεκτ. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, γράφει τη λέξη βοήθεια».

Και συνέχισε: «Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Εάν ένιωθαν ότι ήταν λάθος δεν θα έστελνε κανένας τους. Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς».

Ο ηθοποιός επίσης επεσήμανε πως πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πληρωθεί για τη συμμετοχή τους σε ταινία μικρού μήκους, ενώ πρόσθεσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σωστός όταν είπε ότι δεν πρέπει κανένας να δουλεύει τσάμπα.

Τέλος, ο Χρήστος Βασιλόπουλος κατέληξε λέγοντας πως η ανάρτησή του αφορούσε μία ακρόαση προεπιλογής ηθοποιών για ένα πρότζεκτ που δεν έχει ακόμα χρηματοδοτηθεί.

Δείτε όλα όσα είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved