Showbiz

Κολιδά για απόπειρα αυτοκτονίας του Αργιανίδη: «Δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι τις φορές που μιλήσαμε»

Gossip-tv Team

Η Ειρήνη Κολιδά σοκαρίστηκε αλλά και στενοχωρήθηκε, όπως λέει για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώην συμπαίκτης της Πάνος Αργιανίδης ο οποίος και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας. 

Η Ειρήνη και ο Πάνος είχαν έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο όμως τα τελευταία χρόνια έχουν απομακρυνθεί.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend δεν έκρυψε τα συναισθήματά της για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη στη ζωή του Πάνου. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη είπε:

«Είναι κάτι που με ξάφνιασε και με στενοχώρησε συγχρόνως. Κι ατομικά αλλά και γενικά επειδή βιώνουμε μία περίοδο δύσκολη οικονομική και ψυχολογική, είπα μέσα μου ότι είναι κάτι που μπορεί ο καθένας μας να το πάθει κι όταν έχουμε ένα θέμα, καλό είναι να συμβουλευόμαστε ένα γιατρό ή ψυχολόγο».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχαμε την επικοινωνία που είχαμε στη αρχή. Ήταν τέτοιες οι υποχρεώσεις, που δεν μου επέτρεπαν να έχω καθημερινή και συνεχόμενη επικοινωνία. Μια με δύο φορές το μήνα τυπικά μιλούσαμε. Επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εσωστρεφής και δεν μεταφέρει τον εσωτερικό του κόσμο προς τα έξω κι είναι κλειστός σαν χαρακτήρας, δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι τις φορές που μιλήσαμε».

Δείτε τι άλλο είπε η Ειρήνη Κολιδά στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved