Showbiz

Μιλλούση-Πετρούνιας: To συγκινητικό βίντεο με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους!

Gossip-tv Team

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο γεμάτο αγάπη, χαρά και οικογενειακή πληρότητα ανάρτησε η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου της με τον άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια

Πρόκειται ουσιαστικά για το βίντεο από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας του γάμου του ζευγαριού που έγινε πριν από ακριβώς έναν χρόνο στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο Γκολφ Γλυφάδας.

Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες μέρες της κοινής ζωής του ζευγαριού που είχε παντρευτεί προηγουμένως με πολιτικό γάμο μιας και η Βασιλική ήταν έγκυος στο πρώτο τους κοριτσάκι.

Την ημέρα του γάμου τους λοιπόν, οι δυο τους ήθελαν να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φίλους και συγγενείς τη χαρά τους σε ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Η νύφη και ο γαμπρός χόρεψαν σχεδόν... επαγγελματικά, οι φίλοι τους Ηλίας Μπόγδανος και ο κουμπάρος τους -πλέον- Χρήστος Μάστορας τραγούδησαν live και όλοι μαζί παρασύρθηκαν σε ένα απίστευτο πάρτι που ήταν ξέφρενο! Θυμηθείτε στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού παρακάτω:

Η Βασιλική Μιλλούση, θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλά με τον άντρα της ζωής της, ανέβασε στο instagram ένα υπέροχο βίντεο με τα highlights της μέρας του γάμου της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Δείτε το παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved