Showbiz

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για τη Σάννυ Χατζηαργύρη! Η ζωή με τους γιους της και η δίκη Φιλιππίδη

Gossip-tv Team

Η αγαπημένη «Λίλα» από την επιτυχημένη σειρά Singles, Σάννυ Χατζηαργύρη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφάνισης.

Η ηθοποιός μετά από χρόνια απουσίας, λόγω μητρότητας, επιστρέφει.

Με αφορμή τη θεατρική της επιστροφή μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας, για τη ζωή με τους δίδυμους γιους της, τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μίντζια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των καταγγελλουσών του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την επιστροφή της.

«Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά. Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη. Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω».

Η Σάννυ Χατζηαργύρη αναφερόμενη στην υπόθεση Φιλιππίδη και στις καταγγέλλουσες που έχει αναλάβει ο δικηγόρος σύζυγός της, ανέφερε πως:

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ να στηρίξω τα θύματα, με όποιον τρόπο μπορώ, με ό,τι αγάπη έχω. Ο άντρας μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη, αυτό όμως δεν με έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο, καθώς είμαι και εγώ ηθοποιός και γνωρίζω πράγματα. Όποτε μπορώ πηγαίνω στο δικαστήριο και τους κρατάω το χέρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved