Showbiz

Άβα Γαλανοπούλου: Η αντίδραση του πρώην συντρόφου της μετά τον εξώδικο συμβιβασμό

Gossip-tv Team

Τέλος στη δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της.

Μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κάνοντας αναφορά στην ανάκληση της μήνυσης και στον εξώδικο συμβιβασμό.

«Με απόλυτο σεβασμό στην καλλιτεχνική διαδρομή αλλά και στην προσωπικότητα της Άβας Γαλανοπούλου, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η σχετική μας διαφορά να λήξει ομαλά χωρίς να θιγεί κανένας και χωρίς να τεθεί ζήτημα έκθεσης της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι η συμφωνία που επετεύχθη ικανοποιεί, στο πλαίσιο του δυνατού, όλες τις εμπλακείσες πλευρές», δήλωσε ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού στο Πρωινό.

«Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση. Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκ., στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκ., η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 – 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό», δηλώσε νωρίτερα στο Happy Day ο δικηγόρος της ηθοποιού για το πόσο που πήρε πίσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved