Showbiz

Πολυχρονίδης: Το δημοσίευμα που δημιούργησε πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον: «Ήταν έντρομη»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε το πρωί του Σαββάτου (1-10) ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο παρουσιαστής του Τροχού της τύχης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που τον ήθελαν στην πρωινή ζώνη αλλά και όλα όσα έχουν γραφτεί για τη σχέση του με την πρώην συνεργάτιδα του Τζούλια Νόβα, οπού το τέλος της συνεργασίας τους, έφερε τίτλους σε δημοσιεύματα που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό του περιβάλλον.

«Φυσικά και δεν έκανα ραντεβού για την πρωινή ζώνη. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ξέρεις κάτι; Δεν είμαστε όλοι για όλα. Είμαι πάρα πολύ κακός για να κάνω πρωινό, οπότε δεν θα το δοκιμάσω ποτέ. Νιώθω ότι είμαι καλός στα τηλεπαιχνίδια; Προχωρώ. Νιώθω ότι μου αρέσουν τα μεγάλα ριάλιτι στο εξωτερικό; Το προχωρώ. Το αποτέλεσμα το δείχνει ο κόσμος», είπε και συνέχισε:

«Διαβάζω γιατί δεν μιλιέται σήμερα η Τζούλια Νόβα με τον Πολυχρονίδη. Οι λόγοι του χωρισμού τους. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα», ανέφερε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved