Showbiz

Εκτός εαυτού η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν θα γίνετε ποτέ άνθρωποι, ντροπή σας»

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξάνδράκη με βίντεο που δημοσίευσε, γνωστοποίησε την έντονη δυσαρέσκειά της με αφορμή ένα περιστατικό που αντιμετώπισε σήμερα το πρωί (1-10) σε ένα μαγαζί που επισκέφθηκε. 

Η ίδια δεν διστάζει ποτέ να πει την άποψή της και μάλιστα πολλές είναι εκείνες οι φορές που έχει εκφραστεί για θέματα που την απασχολούν και την προβληματίζουν.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2022 σε ένα μαγαζί εστίασης που επισκέφθηκε, βγήκε εκτός εαυτού και μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιεύσει και ένα σχετικό βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, λέγοντας το πόσο πολύ νευρίασε με το γεγονός.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε χαρακτηστικά στο βίντεο που ανήρτησε: «Ζήτησα ένα μπολάκι και λίγο νερό και τι μου απαντάει; “Τα σκυλιά απαγορεύεται να πίνουν νερό μέσα στο μαγαζί”. Λέω δεν θα άκουσα καλά λέω, “ένα μπολάκι κάτι…” Όχι μου λέει, το υγειονομικό και τέτοια. Εν τω μεταξύ εκεί ήταν και εξωτερικός χώρος, που δεν έχει και σημασία. Σηκώνομαι πάνω και λέω “είστε απαράδεχτοι”... Ο τυφώνας που χτύπησε την Φλόριντα θα είναι ψιχάλες σε σχέση με αυτό που θα σας κάνω εγώ εδώ μέσα. σηκωθήκαμε και φύγαμε, οπότε ντροπή σας, 32 βαθμούς έξω και είπατε να μην πιει ένα πλάσμα του Θεού, ξεφτίλα ντροπή. Δε θα γίνετε ποτέ άνθρωποι»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved