Showbiz

Σταμάτης Κόκοτας: Αυτή ήταν η τελευταία του συνέντευξη!

Σε ηλικία 85 ετών και νικημένος από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (1-10) ο Σταμάτης Κόκοτας.

Η φωνή του και η ερμηνεία του αποτελούν κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας, ενώ έχει ερμηνεύσει τραγούδια-επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας νιώθοντας έντονη αδιαθεσία. Εκεί, οι γιατροί που τον ανέλαβαν τον υπέβαλαν άμεσα σε εξετάσεις. Αρχικά το περιβάλλον του ήταν καθησυχαστικό μιλώντας μόνο για μία απλή αδιαθεσία. Όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν, δεν υπήρξε καμία πληροφορία για την υγεία του που όμως προφανώς ήταν πλέον εύθραυστη. Σήμερα το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και όλους όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες του, στο απόλυτο πένθος.

Η τελευταία του συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, μετά από την ηχογράφηση του τελευταίου δίσκου του Σταμάτη Κόκοτα και με τον ίδιο τον ερμηνευτή να μιλά με τον μαέστρο του, Θάνο Γεωργουλά.

Ο Σταμάτης Κόκοτας είπε χαρακτηριστικά: "Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά χρόνια να κάνω δίσκο και δεν βρίσκω κάτι που να με συγκινεί. Τώρα που είδα αυτόν τον δίσκο, άκουσα τις μελωδίες και τα λόγια, με συνεπήρε, έγινα ένα και δεν άργησα να τηλεφωνήσω και να πω ότι θα τον κάνω τον δίσκο.

Σήμερα τελειώσαμε και είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενος για τόσο οι μελωδίες, όσο και τα λόγια είναι φανταστικά. Αυτό που σκέφτομαι είμαι ότι θα αρέσει στον κόσμο, θα το ευχαριστηθούν, οπότε αυτό με καλύπτει κιόλας. Ο Θάνος ο Γεωργουλάς δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω για εκείνον το τι είναι σαν καλλιτέχνης, σαν μελωδός. Πιστεύω ότι μετά από 2 3 χρόνια δεν θα έχει ανάγκη από κανέναν. Και οι δυο είναι πολύ ταλαντούχοι. Ο Θάνος με έχει συγκινήσει πάρα πολύ, τον παρατηρώ και του λέω ότι πρέπει να ταχθεί στο λαϊκό τραγούδι. Το κοινό με ξέρει και με αγαπάει αλλά γνωρίζει ότι το ταλαιπωρώ. Για αυτό άργησα και τόσο πολύ για να βγάλω τον συγκεκριμένο δίσκο".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved