Showbiz

Η Δούκισσα Νομικού χορεύει, τραγουδά και χειροκροτείται στο Παρίσι!

Gossip-tv Team

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Παρίσι, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και η αλήθεια είναι ότι περνά υπέροχα, κάτι που βλέπουμε και μέσα από τις αναρτήσεις της. 

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στη μητρόπολη της μόδας, στο Παρίσι, καθώς συμμετέχει στο διεθνές «Walk Your Worth» Le Défilé της L’ Oréal Paris που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στη Γαλλική Ακαδημία Πολέμου (École Militaire).

Η Δούκισσα Νομικού μαζί άλλες διάσημες σταρ από ολόκληρο τον κόσμο θα φωτίσουν μέσω του θρυλικού «Walk Your Worth» Le Défilé την αξία της γυναικείας ενδυνάμωσης, στέλνοντας ένα παγκόσμιο, ηχηρό μήνυμα.

Η Δούκισσα που αποδεικνύει πάντα τη θετική διάθεση, την αισιοδοξία και το χιούμορ της, μοιράστηκε μια ξεχωριστή ασπρόμαυρη, κινηματογραφική ανάρτηση από μια εμβληματική τοποθεσία του Παρισιού, την Πλατεία της Όπερας, όπου βρέθηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης σε διάφορα σημεία της πόλης κι ένας μουσικός του δρόμου της αφιέρωσε το “Pretty Woman” κι εκείνη το τραγούδησε μαζί του, χόρεψε και καταχειροκροτήθηκε από όλους!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved