Showbiz

Δέσποινα Βανδή: O έρωτας στα 50 με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η σχέση του με τα παιδιά της

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν την πρεμιέρα του J2us μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη σχέση του συντρόφου της με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο αλλά και τον έρωτα στα 50....

Η τραγουδίστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ τόνισε: «Τα παιδιά μου με τον Βασίλη έχουν αναπτύξει μία πολύ ωραία σχέση μεταξύ τους…»!

Και συνέχισε λέγοντας πως τα παιδιά της θέλησαν να τον γνωρίσουν και της το ζήτησαν!

Μιλά για την οικογένειά της και τα παιδιά της, για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, για τις αλλαγές στην καθημερινότητά της αλλά και για τι να περιμένουμε στα επαγγελματικά της!

«Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός»!

Και ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί» και υπογράμμισε ότι είχε ξεχάσει πως είναι η ζωή και ο Βασίλης μπήκε στη ζωή της και... ήταν σαρωτικός!

Η Δέσποινα είναι μία ερωτευμένη γυναίκα και μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για τον άνθρωπο που μπήκε στη ζωή της και της την άλλαξε στα 50 της χρόνια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved