Showbiz

GNTM - Καγιά: Το τσιφτετέλι που χόρεψε στην καρέκλα με την Mary Vitinaros και έγινε χαμός στη Μύκονο

Gossip-tv Team

 Τα γυρίσματα του GNTM 5 συνεχίζονται στη Μύκονο και δεν εργάζονται μόνο σκληρά αλλά το ρίχνουν και έξω!

Η παραγωγή του GNTM βρέθηκε στη Μύκονο για τις ανάγκες των νέων επεισοδίων.

Η διαδικασία του bootcamp έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Και μια από εκείνες ήταν και η model instructor Mary Vitinaros, η οποία με το που μπήκε στο παιχνίδι προκάλεσε πανικό. Αρχικά, η Mary Vitinaros συστήθηκε στις κοπέλες και τους είπε ότι από εδώ και στο εξής θα είναι εκείνη που θα τις βοηθάει σε όλα τα επόμενα βήματά τους. Οι κοπέλες επεσήμαναν στα σχόλιά τους το πόσο πανέμορφη είναι και ότι το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα έχουν, από τότε και στο εξής, να πάρουν πάρα πολλά μαθήματα από εκείνη.

Και ενώ το ριάλιτι μόδας βρίσκεται σε εξέλιξη, τα γυρίσματα φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ και αυτό αποδεικνύεται από το επαγγελματικό ταξίδι των κριτών στη Μύκονο. Έτσι στα μελλοντικά επεισόδια του GNTM θα δούμε τους κριτές και τα επίδοξα μοντέλα να ποζάρουν με φόντο το νησί των Ανέμων.

H Bίκυ Καγιά με την model instructor του GNTM 5 γιόρτασε τα γενέθλια του φίλου της, Σπύρου Ξυλά, και το έριξαν στο χορό!

Η Βίκυ Καγιά με τη Mary Vitinaros χορεύουν ξέφρενα τσιφτετέλι και... δείχνουν πως έχουν άριστες σχέσεις οι δύο γυναίκες!

Η Mary δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories όπου μαζί με την Βίκυ Καγιά χορεύουν τσιφτετέλι.

Μάλιστα, η Βίκυ ανέβηκε σε ένα τραπέζι και μας έδειξε το ταλέντο της στο χορό, ενώ η Mary Vitiranos φώναζε «Έλα Βικάρα, δώσε...» και η ίδια σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο: : «Σε λατρεύω Βίκυ Καγιά»!

Δείτε και εσείς παραπάνω τον ξέφρενο χορό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved