Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οριστικό «λουκέτο» στο μαγαζί του στην Αλόννησο

Gossip-tv Team

Οριστικό «λουκέτο» έβαλε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην επιχείρησή του στην Αλόννησο μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και μία ακόμα πιο δύσκολη Άνοιξη κατά την οποία είχαν αποκαλυφθεί όλα όσα αποκαλύφθηκαν για τον άλλοτε παρουσιαστή. 

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Παναγιωτόπουλος έκλεισε οριστικά το καφέ μπαρ που διατηρούσε στο νησί και μετά από συνεννόηση τον ιδιοκτήτη, θα ανοίξει ξανά αλλά με άλλη επωνυμία και σε άλλο ύφος.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τον συνέταιρό του το διατηρούσαν ως καφέ μπαρ με την επωνυμία «πράσινο παγκάκι», όμως πλέον αυτό είναι παρελθόν παρ' όλο που ο παρουσιαστής είχε άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο.

Και αυτό γιατί όλο το καλοκαίρι, μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας το μαγαζί ήταν μονίμως άδειο με τις φήμες να λένε πως οι ντόπιοι αλλά και οι τουρίστες τού είχαν γυρίσει την πλάτη.

Ο ιδιοκτήτης του οικήματος, ο οποίος είναι ένας πολύ γνωστός γιατρός, αποφάσισε να το ανοίξει την επόμενη τουριστική σεζόν ως παραδοσιακό καφενείο.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved