Showbiz

Καληφώνη: Επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Μάστορα; - «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»

Gossip-tv Team

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι full in love και πλέον δεν το κρύβει. 

Από το καλοκαίρι, οι φήμες για την σχέση μεταξύ του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη φουντώνουν όλο και περισσότερο και μάλιστα πολλά από τα κοινά στιγμιότυπα που δημοσιεύουν κατά καιρούς, έχουν προκαλέσει πολλά ερωτήματα.

Παρά τα όσα κυκλοφορούν για τους δυο τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποφεύγει κατηγορηματικά να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, μετά την οριστική λήξη της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Κυριακού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον έρωτά τους «πρόδωσε» το κοινό ταξίδι τους στη Χαλκιδική όπου βρέθηκαν για να ζήσουν τον έρωτά τους. Οι δυο τους βρέθηκαν να χαίρονται ο ένας τον άλλον σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και από εκεί ανέβαζαν φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ο καθένας ξεχωριστά. Ήταν όμως πολλά τα ζευγάρια μάτια που τους είδαν ανάμεσά τους εκείνο το σαββατοκύριακο και μαρτύρησαν το γλυκό μυστικό τους.

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα «τσάκωσε» το νεαρό μοντέλο και όπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος της ρώτησε για την σχέση της. Τότε η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε στη δήλωση: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved