Showbiz

Βελισσάρης: «Πέθαναν» την κόρη του στα social media- Η αφοπλιστική απάντησή του: «Σοκαρίστηκα»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Βελισσάρης δηλώνει ακόμα σοκαρισμένος με την κακία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι ενώ καταγγέλει κάθε τέτοια συμπεριφορά, μιας και όλη του η οικογένεια βρέθηκε στον απόλυτο πανικό γιατί πίστεψαν τα δημοσιεύματα. 

Ο τραγουδιστής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Super Κατερίνα" και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τόσο τη λύπη του όσο και τον θυμό του για όλα αυτά που γράφτηκαν.

Το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022, μια είδηση έπεσε σαν βόμβα στην οικογένεια του Γιώργου Βελισσάρη, όταν κάποιοι χάκαραν το προφίλ της κόρης του, Γιώτας στο Tik Tok και ανέβασαν ένα βίντεο, με το οποίο και ανακοίνωναν τον θάνατό της. Λίγες ώρες αργότερα, η Γιώτα Βελισσάρη με ένα story της στο Instagram, έδωσε τις δικές της απαντήσεις για το γεγονός, ζητώντας συγγνώμη από όλους για την αναστάτωση.

«Ζω και βασιλεύω, μου έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Tik Tok και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση δεν ξέρω ποιος σκ@τόψυχος το έκανε αυτό, δεν έχω πάθει κάτι, ούτε έχω καρκίνο, ούτε κάτι με την καρδιά μου, μην πιστεύετε τα όσα γράφουν. Θα προσπαθήσω να πάρω τον λογαριασμό μου πίσω, είμαι μια χαρά, μην ανησυχείτε»

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευση στο Tik Tok:

Ο Γιώργος Βελισσάρης, ο οποίος και νιώθει σοκαρισμένος με όλα αυτά που ακούστηκαν μέσα από τα social media, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Super Κατερίνα" και είπε ότι η κόρη του, Γιώτα Βελισσάρη έπεσε θύμα χάκερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και πώς ήταν τεράστιο σοκ όλο αυτό που συνέβη για την οικογένειά του, μιας και όλοι οι συγγενείς έπαιρναν τηλέφωνα, για να προσπαθήσουν να καταλάβουν το τι ακριβώς έχει συμβεί...

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Στο σπίτι έχω και αδέρφια, έχω και τη μάνα μου και μόλις το διαβάσανε συγκλονιστήκανε όλοι, τι να σας πω… πέσανε από τα σύννεφα. Είναι πολύ χυδαίο αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί και δεν θέλω να συμβεί ούτε στον εχθρό μου... Έπαιρνε ο ένας τον άλλον οι συγγενείς για να μην πάρουν εμένα. Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ με αυτό που έγινε. Η γιαγιά της έπαθε ψυχολογικό, είναι χρόνια καρκινοπαθής»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε στην κορυφή της σελίδας

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved