Showbiz

Αθερίδου - Μαγκλάρας: Αντιδράσεις για τη βάφτιση του γιου τους σε πισίνα –Τι απαντά ο ιερέας

Gossip-tv Team

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η βάφτιση του 3χρονου γιου της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα σε πισίνα

Αφορμή έχει σταθεί το γεγονός πως ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο καθαιρέθηκε, με αποτέλεσμα η βάφτιση να κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δημοσίευσε επιστολή, μέσα από την οποία ανέφερε στους ιδιοκτήτες του κτήματος όπου έγινε η βάφτιση πως κακώς φιλοξένησαν τον συγκεκριμένο ιερέα.

Ο ιερέας από τη δική του πλευρά μίλησε στην εκπομπή του Alpha και ξεκαθάρισε πως:

«Την οικογένεια τη γνωρίζω χρόνια. Ο παππούς, ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πάρα πολύ πιστός άνθρωπος και μάλιστα είχε και σοβαρή πνευματική μορφή. Παρόλα αυτά με πλησίασαν και με ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν τη βάφτιση γιατί το εγγονάκι του είναι μεγάλο. Το σκέφτηκα, πήρα την ευλογία από τον γέροντά μου και προέβην σε αυτή την πράξη».


«Δεν ήθελα τώρα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, είναι και ψηλός. Δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι και αυτός το είδε με χαρά και δεν ένιωσε καθόλου άσχημα.», είχε απαντήσει η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έκανε τη βάφτιση του μικρού της σε πισίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved