Showbiz

Θέμις Μπαζάκα: Η απίστευτη περιπέτειά της με τον ταξιτζή που την πήγε στην ΕΡΤ: «Με διέλυσε»

Gossip-tv Team

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε η Θέμις Μπαζάκα κατά την διάρκεια της διαδρομής της προς το Ραδιομέγαρο για την εμφάνισή της στην εκπομπή Στούντιο 4.

Η ηθοποιός το απόγευμα της Τρίτης (11-10) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής με τη Νάνσυ και τον Θανάση και περιέγραψε όλα όσα τράβηξε από τον ταξιτζή που την πήγε στην ΕΡΤ.

«Ο ταξιτζής που με έφερε εδώ με διέλυσε. Νευρικός, βίαιος… Δεν του το είπα γιατί με έχουν βγάλει από το ταξί και με έχουν αφήσει στη μέση του δρόμου», είπε η ηθοποιός στον "αέρα" της εκπομπής και έπειτα περιέγραψε μια ακόμη τέτοια δύσκολη στιγμή που είχε κατά το παρελθόν.

«Θυμάμαι μια περίπτωση που ένας ταξιτζής κάπνιζε, ήταν τα τζάμια κλειστά, έβρεχε καταρρακτωδώς και λέω «σας παρακαλώ ανοίξτε λίγο τα τζάμια γιατί με πειράζει ο καπνός». Σταματάει και μου λέει: «Σε πειράζει ο καπνός; Αυτός ο καπνός; Σαν τη γυναίκα μου είσαι κι εσύ»! Βγαίνει έξω, μου ανοίγει την πόρτα και μου λέει «Βγες έξω! Δεν θέλω μπιπ να είσαι μέσα στο αμάξι μου»! Με κατέβασε μέσα στην καταρρακτώδη βροχή», είπε και συνέχισε:

«Στον σημερινό ταξιτζή του είπα να κατεβάσω λίγο το παράθυρο γιατί έχει πολύ ζέστη και μου λέει: «Το παράθυρο; Όχι κοπελιά γιατί εδώ έχουμε και ένα σβέρκο». Πάω μετά να τον πληρώσω, με κλειστή την πόρτα και κλείνει αμέσως το παράθυρο»

Δες το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης

Θέμις Μπαζάκα: Με casual εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Θέμις Μπαζάκα: «Όταν κάνω μεγάλη επιτυχία, φοβάμαι και θέλω να εξαφανιστώ...»

Θέμις Μπαζάκα: Η ζωή στην Αμερική, ο θάνατος του πρώην συζύγου της και η επιστροφή στην τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved