Showbiz

Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το δικαστήριο με την πρώην σύζυγό του!

Gossip-tv Team

Δικαστήριο για το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση είχε ο Κώστας Δόξας ο οποίος μίλησε χθες το βράδυ (14/10) στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend τόσο για τη δικαστική διαμάχη του όσο και για την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται. 

«Τα δικαστήρια είναι ψυχοφθόρα, αλλά προτεραιότητα είναι να προστατέψω το παιδί μου» είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του μετά το δικαστήριο ο γνωστός τραγουδιστής.

Το άλλοτε ζευγάρι διασταύρωσε τα... πυρά του στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης όπου εκδικαζόταν το διαζύγιό του μιας και οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση από το 2018.

Ο Κώστας Δόξας, μιλώντας για την υπόθεση αρκέστηκε να πει:

«Έμεινα δυο μέρες στην Θεσσαλονίκη γιατί είχα την κόρη μου. Περιμένω να βγει η απόφαση του δικαστηρίου, μπορεί να βγει και μετά από 10 μήνες. Σήμερα έγινε μια συζήτηση, ήταν ένα περίεργο δικαστήριο και όλα καλά. Γενικότερα οι δικαστικές αίθουσες είναι ψυχοφθόρες. Παρ’ όλα αυτά το πιο σημαντικό για μένα είναι να προστατεύσω την κόρη μου».

Να θυμίσουμε ότι οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν χωρίσει το 2018 και μάλιστα εκείνη είχε καταθέσει μηνύσεις εναντίον του τραγουδιστή, κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό, βίαιη συμπεριφορά και αδιαφορία και από τότε βρίσκονται στα δικαστήρια. Η δική του εκδοχή ήταν ότι δεν ίσχυε τίποτα από όσα υποστήριζε δημόσια η μητέρα του παιδιού του, έχοντας ως φύλακα άγγελό του τον αδελφό του Άκη Δείξιμο ο οποίος έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δικαστική κόντρα του Δόξα με τη Μαρία Δεληθανάση.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε ο Κώστας Δόξας στις πρώτες του δηλώσεις μετά το δικαστήριο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved