Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του: «Έχω κάνει πολλά λάθη»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, ενώ τόνισε ότι μέχρι στιγμής έχει κάνει πολλά λάθη.

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που την φετινή σεζόν τον παρακολουθούμε μέσα απο την σειρά της ΕΡΤ "Μια νύχτα του Αυγούστου", που υποδύεται μάλιστα τον ξάδερφο του Ανδρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκολγου), τον Μανώλη.

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή "Δυο στη Μια" της ΕΡΤ και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαντζόγλου. Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση που έχει με τα παιδιά του, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι κατά καιρούς έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά σιγά σιγά όσο μεγαλώνει μαθαίνει όλο και περισσότερα.

«Το πάω μέρα με τη μέρα. Οι γονείς εκπαιδευόμαστε με τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και δεν είναι καθόλου εύκολο είναι το να ακούμε. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον ακούω αρκετά. Και την κόρη μου που ήμουν πολύ πιο μικρός όταν γεννήθηκε, σίγουρα δεν την άκουγα. Σιγά σιγά έμαθα.

Και τον γιο μου τώρα. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πράγματα. Σκέφτομαι, “α, εκεί πιέζεις το παιδί χωρίς λόγο”. Σαφώς σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζεις όρια γιατί έτσι αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Η διαφορά όμως στο “βάζω όρια” και το “καταπιέζω” δεν είναι εύκολο» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος ανέφερε, «Δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Ο γιος μου είναι εννέα ετών. Η κόρη μου είναι 24, δε θα άλλαζα τίποτα σε αυτό το μαγικό πλάσμα που έχει γίνει. Έχω κάνει λάθη πολλά. Στα 24 μου φαντάζομαι έκανε πιο πολλά σε σχέση με τώρα. Η κόρη μου βεβαίως μου τα λέει, έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση… Είμαστε οικογένεια επί της ουσίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved