Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτή είναι η αγαπημένη του κούπα για καφέ- Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα!

Gossip-tv Team

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις δίδυμες κορούλες τους να είναι πλέον το παν στη ζωή τους, μιας και τους έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία!

Οι δυο γονείς απολαμβάνουν το νέο τους ρόλο εδώ και ένα χρόνο και μερικούς μήνες και οι μικρές έχουν γίνει πλέον η απόλυτη προτεραιότητά τους και ο λόγος που κάθε μέρα χαμογελούν λίγο περισσότερο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, απολαμβάνει τον ρόλο του ως μπαμπάς και κάθε φορά που βρίσκει ελεύθερο χρόνο, κάνει πράγματα με τις κόρες του και παίζουν όλοι μαζί. Μάλιστα, τις τελευταίες φορές, τον έχουμε δει πολύ συχνά να πηγαίνει στο πάρκο μαζί τους και να απολαμβάνουν παρέα τις ημέρες τους. Με την Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα, είναι πλέον πιο ευτυχισμένοι απο ποτέ, κάτι που δεν το κρύβουν.

Την Πέμπτη το πρωί (27-10) ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο, με το οποίο και μας έδειχνε ποια είναι η αγαπημένη του κούπα, με την οποία πίνει κάθε πρωί καφέ. Λευκή με μαύρα γράμματα έγραφε πάνω "Twin Dad"!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved