Showbiz

Δημήτρης Αρώνης: «Για να επιβιώσω, δούλεψα οικοδόμος στη βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κηφισιά»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Αρώνης που έγινε ευρύτερα γνωστός ως ταξίαρχος στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τις δουλειές που χρειάστηκε να κάνει για να επιβώσει. 

«Με τα χρήματα της τηλεόρασης σπούδασα τα παιδιά μου. Έκανα οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσω. Έχτιζε η Ρένα Βλαχοπούλου τη βίλα στην Κηφισιά κι εγώ δούλευα στην οικοδομή», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και συνέχισε:

«Έχω 50 χρόνια καριέρας. Αισθάνομαι πολύ γεμάτος και πλέον δεν εμφανίζομαι συχνά. Έχω συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όχι μόνο στο Καλημέρα Ζωή. Η σειρά έκανε τηλεθέαση 70-75%, μια φορά έφτασε και 90%. Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε πει μια φορά “μη με ενοχλείτε, έχει Καλημέρα Ζωή”. Από τότε η σειρά πήρε πιο κουλτουριάρικη μορφή. Επειδή έπαιζα τον ταξίαρχο, με σταματούσαν τα περιπολικά και ήθελαν να με πάνε στη δουλειά μου».

Όσο για όλα όσα είπε ο Χρήστος Πολίτης για την εποχή της Λάμψης και την ευθεία επίθεσή του στην Κάτια Δανδουλάκη αλλά και την αναφορά του στα υψηλά κασέ των ηθοποιών εκείνης της εποχής, ο Δημήτρης Αρώνης σχολίασε: «Δεν συμφωνώ με την εικόνα που έδωσε ο Χρήστος Πολίτης για τη Λάμψη, δεν ήταν έτσι. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και υγιέστατο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved