Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βούρκωσε στη συναυλία του με τον 50 Cent - Η στιγμή στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Gossip-tv Team

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του βίωσε το βράδυ της Κυριακής (30-10) ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς είχε την τιμή να μοιραστεί τη σκηνή του ΟΑΚΑ με τον 50 Cent.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent πρωταγωνιστούν απόψε (μια μέρα μετά την προγραμματισμένη συναυλία λόγω τεχνικών προβλημάτων) σε μία μεγαλειώδη συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, θα «μάγεψε» με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες. Ο 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, ολοκληρώνει το φετινό του tour στην Αθήνα. Ήρθε με full band και full program, μετά από 16 χρόνια και προκάλεσε ενθουσιασμό αλλά και συγκίνηση όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία και η Κατερίνα Λάσπα, η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να συγκινείται on stage.

Βουρκωμένος έκανε τον σταυρό του κατά τη διάρκεια της ερμηνείας νιώθοντας ευγνωμοσύνη που είχε την ευκαιρία να ζήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας του.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved