Showbiz

Βούρκωσε ο Στέλιος Κρητικός με τα τρυφερά λόγια των γιων του Μιχαήλ-Άγγελου και Άρη!

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Στέλιο Κρητικό και τους γιους του, Μιχαήλ Άγγελο και Άρη.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός περιέγραψε πώς βίωσε την πατρότητα σε μικρή ηλικία, τον αγώνα επιβίωσης που δίνει καθημερινά, τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και την υπέροχη σχέση που έχει με τα τέσσερα παιδιά του.

«Ήμουν 27 όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος» είπε ο Στέλιος Κρητικός ο οποίος τόνισε ότι ποτέ τα παιδιά του δεν έζησαν εύκολα. «Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα».

Ο Μιχαήλ Άγγελος από την πλευρά του είπε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, ακόμα και αν πρέπει να κάνω 10 δουλειές για να επιβιώσω».

«Η αγωνία μου η μεγάλη ήταν τι πατέρας θα είμαι εγώ όταν θα μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Ποτέ δεν είχα αγωνία τι θα γίνουν τα παιδιά μου» τόνισε από την πλευρά του ο Στέλιος Κρητικός.

«Από μικρός έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός και ποδοσφαιριστής. Έδωσα Πανελλήνιες, πέρασα στο τμήμα θεατρικών σπουδών και όλα ήρθαν όμορφα» είπε ο Άρης Κρητικός.

«Ο πατέρας μου όσουπέροχος φαίνεται, άλλο τόσο είναι. Είναι ωραίο «τυπάκι» γιατί ζει μαζί μας στις ηλικίες μας, αλλά είναι και προστατευτικός με τον τρόπο του» είπε για τον Στέλιο Κρητικό ο Μιχαήλ Άγγελος.

«Έχω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου» είπε από την πλευρά του ο Άρης.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφερόμενος στην όμορφη σχέση που έχουν η πρώην με τη νυν σύζυγο του ηθοποιού, ο Στέλιος Κρητικός παραδέχτηκε:

«Δεν ήταν εύκολος ο χωρισμός, αλλά θέλει υπομονή, αγάπη και φροντίδα. Το εύκολο είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο».

Η παρέα επίσης αναφέρθηκε και στα πρώτα βήματα του Μιχαήλ Αγγέλου στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Τρία μίλια», για την καριέρα του Άρη στο stand up comedy και για τη συμμετοχή του Στέλιου, στη θεατρική παράσταση «Cock».

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι τρεις τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved