Showbiz

Ματίνα Νικολάου: Οι δύσκολες στιγμές ως άνεργη ηθοποιός και η προσπάθεια να κρατήσει τον γάμο της!

Gossip-tv Team

Η Ματίνα Νικολάου έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος. 

Την εξομολόγηση την έκανε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube όπου και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λίγο πριν βγει στη μικρή οθόνη και γίνει γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Βάνια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η Ματίνα Νικολάου αφού αποκάλεσε απόλυτα δοτικό άνθρωπο τον παρουσιαστή μίλησε για εκείνες τις εποχές που τα έφερνε δύσκολα οικονομικά και είχε πει στον Νίκο Μουτσινά ότι την ενδιέφερε να τον βοηθάει σε οτιδήποτε και αν χρειαζόταν πίσω από τις κάμερες σε περίπτωση που έπαιρνε εκπομπή.

Τότε, όπως είπε της τηλεφώνησε ο Νίκος και της είπε ότι δεν την ήθελε για πίσω από τις κάμερες αλλά για μπροστά.

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε επίσης για το όνειρό της που ήταν να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, το οποίο όμως δεν κατάφερε ποτέ να κάνει πραγματικότητα ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα που παρουσίασε στη μέση της και δεν της επέτρεψε -μόλις στα 15 της χρόνια- να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Η τηλεοπτική Βάνια επίσης μίλησε για τη μητρότητα και για τον γιο της που απέκτησε στα 31 της χρόνια.

Η ηθοποιός που απολαμβάνουμε στο J2US με τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφυράκη, μίλησε επίσης και για τη σχέση τους αλλά και για τις έξι φορές που έπαιξε στην Επίδαυρο.

Επίσης αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον πατέρα του γιου της Παναγιώτη που όπως είπε, αν και προσπάθησε πολύ, δεν κατάφερε να τον κρατήσει ζωντανό.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved