Showbiz

Μαριλένα Ράδου: Μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε και συγκινήθηκε

Gossip-tv Team

 Η Μαριλένα Ράδου, η όμορφη δικαστίνα από τη σειρά Παγιδευμένοι, βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε για τη ζωή της. 

Η ηθοποιός για την πορεία της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή της. Όπως για ποιο λόγο όταν ήταν μικρή, δάγκωνε τα άλλα παιδάκια; Όπως είπε, επειδή ήταν στρουμπουλό μωρό, όλοι τη δάγκωναν και επειδή πίστευε ότι έτσι εκφράζει κανείς την αγάπη του, πήγαινε και δάγκωνε τους συμμαθητές της! Παραδέχτηκε πως έκανε πολλά λάθη ενώ τόνισε ότι γνώριζε από πολύ μικρή ότι θα γινόταν ηθοποιός. «Όταν ήμουν έξι ετών, είπα στου γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει παιδιά και για το «plan B» που έχει ενεργοποιήσει, με τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Ενεργοποίησα το Plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων, για να έχω επιλογή» είπε ενώ τόνισε: «Θα μπορούσα να κάνω μόνη μου παιδί».

Η Μαριλένα Ράδου συνέχισε μιλώντας με λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη διαδικασία: «Δεν είναι καθόλου επίπονη η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων, η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά... Δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη ούτε 50 ευρώ, το να βάλω στόχο κάτι που θα μου εξασφαλίσει την επιλογή να κάνω παιδί, με κάνει να νιώθω πολύ ωραία».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι κόρη του ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων Ράδου και παραδέχτηκε ότι οι γονείς της δεν της είπαν να μη γίνει ηθοποιός, όμως της ζήτησαν να τελειώσει πρώτα μία σχολή.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τη ζωή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved