Showbiz

Λόλα Νταϊφά: Σοκαρισμένη από τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Έκλαιγα, ούρλιαζα όταν κατάλαβα τι συνέβη»

Gossip-tv Team

Η Λόλα Νταϊφά μίλησε για τη διάρρηξη στο σπίτι της για το πώς συνέβη η διάρρηξη στο σπίτι της... 

«Απατεώνες ήταν. Με παραπλάνησαν κι εγώ ήμουν ευάλωτη εκείνη τη στιγμή. Με ρωτάνε αν θα τους συγχωρήσω, όχι! Γιατί να τους συγχωρήσω; Κανέναν δεν συγχωρώ που έχει κάνει κακό» είπε αρχικά η Λόλα Νταϊφά και συνέχισε εξιστορώντας το πώς συνέβη όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα:

«Εγώ ήμουν έξω. Μπήκα στην πολυκατοικία και είδα έναν κύριο –μέχρι εκείνη την ώρα κύριος ήταν για μένα- και κατέβαινε τις σκάλες. Πολύ καλοντυμένος, που φορούσε τη μάσκα πολύ ψηλά και σκέφτηκα ότι τηρούσε τους κανόνες υγιεινής.

Με ρώτησε αν μπορούσε να δει τον ρελέ του σπιτιού μου, επειδή στο επάνω διαμέρισμα γίνονταν οικονομικές εργασίες. Μπήκε μέσα, εγώ πρώτη κι αυτός από πίσω, πήγε στον πίνακα της ΔΕΗ, μιλούσε καλά ελληνικά, και με ρώτησε αν λειτουργούσαν τα μάτια της κουζίνας.

Μετά μου είπε ότι δεν είχα πρόβλημα. Δεν μου έδωσε καμία υποψία ότι ο άνθρωπος δεν είναι ο άνθρωπος που κόντεψα να τον κεράσω κιόλας. Έφυγε και έκλεισα την πόρτα. Πήγα στο δωμάτιό μου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσος χρόνος πέρασε. Έκλαιγα, ούρλιαζα, αισθάνθηκα ότι έχω χάσει πλήρως την αυτοκυριαρχία μου. Τα είχαν αρπάξει όλα! Δεν ήξερα ότι υπήρχαν κι άλλοι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω όπως προβλήθηκε στην εκπομπή T-Live:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved