Showbiz

Παπαρίζου: Αποθεώθηκε στη συναυλία της Eurovision στην Ολλανδία- Το απίθανο φόρεμα και η συγκίνηση!

Gossip-tv Team

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσε περισσότερους από 17 χιλιάδες θεατές στο Ziggo Dome στην Ολλανδία, όπου και παρευρέθηκε για την μεγάλη συναυλία της Eurovision.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που έχει λατρευτεί μέσα από τις επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια, ένω απέκτησε και ξεχωριστή θέση στην Ευρώπη, μετά από την νίκη της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005.

H Έλενα Παπαρίζου παρευρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17-11 στο stage θρυλικού Ziggo Dome στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με αφορμή το Het Grote Songfestivalfeest – ένα τρίωρο φεστιβάλ με live εμφανίσεις από superstars της Eurovision. H Eλληνίδα superstar με το που ανέβηκε στη σκηνή, αποθεώθηκε από τους 17 χιλιάδες θεατές που παρευρίσκονταν εκεί και χόρεψαν μαζί της με το "My Number One", που είχε βγει πρώτο στις καρδιές όλων το 2005.

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε για την εμφάνισή της στη σκηνή ένα πετρόλ φόρεμα με κρόσια, που πολύ μας θύμισε εκείνο που είχε επιλέξει όταν είχε βγει νικήτρια, ενώ έδωσε όλη της την ενέργεια πάνω στη σκηνή και δημιούργησε την ατμόσφαιρα του απόλυτου πάρτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved